Thuiswerken; 3 planten voor jouw ‘home office’

In de barre tijden van een epidemie zijn veel mensen gebonden aan hun thuis kantoortje. In sommige gevallen bestond deze al, anderen moesten improviseren. Een ding is zeker; voorlopig zullen we nog vanuit huis werken. Tijd dus om ons kleine kantoor wat op te fleuren.

Waar we eerder spraken over het kantoor een ‘thuisgevoel’ geven door verschillende kamerplanten op tactische plekken te stallen, draaien we het nu om en gaan we het thuis een ‘kantoorgevoel’ geven. Boompje voor Thuis heeft de 3 ideale planten voor jouw ‘home office’ op een rijtje gezet:

Mini Goudpalmen (Areca’s): je stagiairs

De mini-Goudpalmen

De Goudpalm kennen we intussen allemaal; groen, groot, imposant en makkelijk te onderhouden. Maar een klein thuiskantoortje heeft al deze ruimte niet. Gelukkig hebben we daarvoor de mini Goudpalmen; een leuke set van 3, niet groter dan 45 cm en leuk te verdelen over je thuis kantoortje. Het zijn net 3 gezellige stagiairs!

Bonsai; Ficus Ginseng: je collega

De Ficus Ginseng Bonsai

Wil je een echt pronkstuk in je thuis kantoor plaatsen? Dan is de Ficus Ginseng in Bonsai vorm je ideale groene collega! Deze plant is ongeveer 70 cm hoog, in verschillende potten verkrijgbaar en straalt een bepaalde rust en luxe uit. En heb je even een korte break nodig? Pak een paar minuten om je Bonsai bij te knippen en de gevallen blaadjes op te ruimen. De meest briljante ideeën komen tenslotte als je even niet aan het werk bent!

Zamioculcas: je buffer

De Zamioculcas

De minst bekende van deze selectie, en daarom misschien wel het meest geschikt voor jouw home office. De Zamioculcas is een sterke plant, een echte doorzetter die water en voeding opslaat in de wortels voor zware tijden. Ondanks dat een prachtig aanzicht voor elk kleine kantoor. Daarnaast is de plant compact waardoor deze ondanks de 80 cm hoogte niet te veel ruimte in beslag neemt!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze webshop maakt gebruik van cookies om de winkelervaring zo goed mogelijk te maken!