Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Luchtzuiverende kantoorplanten

De luchtkwaliteit van jouw werkomgeving is cruciaal voor het presteren van jou en je werknemers. Zo heeft Boompje voor Thuis speciaal voor kantoor een selectie luchtzuiverende kantoorplanten samengesteld. Zo verhoog je de productiviteit van jouw werknemers, verlaag je de stres en breng je sfeer aan op kantoor met prachtige luchtzuiverende kantoorplanten.

Elke kamer verdient een plant, welke luchtzuiverende kantoorplant past in jouw kantoor?


Luchtzuiverende kantoorplanten bestellen

Planten, we zien ze steeds vaker terug op kantoren in Nederland. Eén van de voornaamste redenen hiervoor is dat de meeste kantoorplanten een luchtzuiverende werking hebben. Wil jij ook een luchtzuiverende kantoorplant bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment met dergelijke planten Vraag jij je af waarom je juist bij ons luchtzuiverende kantoorplanten zou bestellen? Dat heeft verschillende redenen. Allereerst heb je bij ons ruime keuze voor wat betreft planten voor op kantoor. Zo bieden wij zowel kleine als grote luchtzuiverende kantoorplanten aan. Hierdoor is er voor ieder bedrijf bij ons wel een geschikte kantoorplant met een luchtzuiverende werking te vinden. Naast het grote assortiment is er nog een reden om luchtzuiverende kantoorplanten bij ons te bestellen. Wij kunnen het jou namelijk helemaal naar wens maken. Zo kunnen wij kantoorplanten in de standaard kweekpot leveren, maar is het ook mogelijk om ze door ons te laten verpotten. In dit laatste geval plaatsen wij de plant direct in een mooie sierpot. Hierdoor hoef jij zelf niet jouw handen uit de mouwen te steken. Een laatste reden om bij ons luchtzuiverende kantoorplanten te bestellen, is omdat wij de planten bij jou afleveren. Jij hoeft hierdoor echt de deur niet meer uit voor kantoorplanten. Dit scheelt een hoop gedoe, want je hoeft niets meer te regelen om de planten naar kantoor te vervoeren. Wij helpen jou daarnaast graag om de beste plek voor de luchtzuiverende kantoorplanten te bepalen. Op deze manier profiteer jij altijd optimaal van de voordelen die deze planten met zich meebrengen.

Verhoog de productiviteit met luchtzuiverende kantoorplanten

Luchtzuiverende kantoorplanten kosten je vaak net wat meer dan standaard kantoorplanten. Veel bedrijven zien niet in waarom zij extra geld neer zouden neertellen voor planten met een luchtzuiverende werking. Wanneer er planten op kantoor moeten komen, kiest menig ondernemer dan ook voor de goedkoopste optie. Toch raden wij jou aan om voor luchtzuiverende kantoorplanten te kiezen. Waarom? Omdat deze planten de productiviteit van jouw personeel verhogen. Hoe dit precies zit? Luchtzuiverende kantoorplanten zijn in staat om koolstofdioxide uit de lucht op kantoor om te zetten naar zuurstof. Hier houdt het niet bij op, want deze planten nemen ook schadelijke stoffen en micro-organismen op uit de lucht met behulp van hun bladeren. Deze stoffen en organismen worden in de wortels van de plant afgebroken. Hierdoor zorgen luchtzuiverende kantoorplanten ervoor dat de lucht op kantoor een stuk schoner is. Bovendien is de lucht altijd rijk aan zuurstof wanneer je voor planten kiest die de lucht op kantoor zuiveren. Jij hoeft hierdoor niet bang te zijn voor verlies aan productiviteit bij jouw personeel. Zonder luchtzuiverende kantoorplanten kunnen medewerkers hoofdpijn krijgen en/of hun concentratie verliezen. Dit zorgt automatisch voor een lagere productiviteit.
Onze webshop maakt gebruik van cookies om de winkelervaring zo goed mogelijk te maken!