Resultaat 1–12 van de 77 resultaten wordt getoond

Boompjes in je huis

Een boompje in huis geeft de kamer net wat meer sfeer, hoogte en is daarmee ook net wat imposanter dan een ‘normale’ kamerplant. Alle boompjes hebben hun eigenaardigheden, zo kan de één goed tegen veel zonlicht, en moet de ander het liefst in een donkere hoek geplaatst worden. Één ding hebben ze allemaal gemeen; ze hebben water en wat liefde nodig en zorgen voor luchtzuivering in de ruimte!

Elke kamer verdient een plant, welk boompje past in jouw kamer?


Boompjes online bestellen

Bijna iedereen heeft de woonkamer of slaapkamer al aangekleed met een aantal mooie kamerplanten. Wat vaak nog ontbreekt is een mooi boompje. Deze zijn er in verschillende soorten en maten, voor binnen en buiten. De verschillende soorten boompjes bestel je simpel online bij Boompje voor Thuis, en de verzending is helemaal gratis! Het grote assortiment zorgt ervoor dat iedereen zijn boompje online kan vinden. Kom je er niet uit? Stel je vraag aan ons en we komen er samen uit!

Verzorging van je boompje

Het gemak van een boompje in huis zit hem in de stam. Deze heeft een bepaalde eigenschap waardoor de boom water op kan slaan om in de natuur droge periodes te overleven. Hierdoor zijn de boompjes erg makkelijk in het onderhoud en de verzorging. Daarbij geldt ook, hoe dikker de stam, hoe makkelijker het onderhoud. Zorg ervoor dat de pot groot genoeg is, zodat de wortels genoeg ruimte hebben om zich goed te nestelen. Ook als je teveel water geeft is een grote pot handig, de grond houd dit water dan vast waardoor de boom niet teveel binnen krijgt! Het bijvoeden met plantenvoeding eens in de maand is een goede extra stimulans voor het boompje om sterk en gezond te blijven.
Onze webshop maakt gebruik van cookies om de winkelervaring zo goed mogelijk te maken!